Premiere la Biblioteca Sfântului Sinod

EvenimenteNoutățiȘtiriUncategorizedComentariile sunt închise pentru Premiere la Biblioteca Sfântului Sinod

Joi, 29 septembrie 2016, la Biblioteca Sfântului Sinod a avut loc premierea concursului de eseuri organizat în cadrul proiectului educațional și multidisciplinar Antim Ivireanul – ctitor al culturii române.

Acest proiect a fost organizat de către Colegiul Național Mihai Viteazul din București în parteneriat cu Arhiepiscopia Bucureștilor – Sectorul Învățământ și activități cu tineretul. La acest concurs au participat elevi ai unității de învățământ mai sus menționate, dar și elevi ai Seminarului Teologic Ortodox Nifon Mitropolitul din București.

În deschidere au vorbit: Pr. Horia Mălușanu – parohia Iancu Vechi Mătăsari, Arhim. Policarp Chițulescu – Directorul Bibliotecii Sfântului Sinod și Pr. David Pestroiu – Consilier eparhial în cadrul Sectorului Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor, cel care a oferit premiile elevilor câștigători.

Acest moment face parte din manifestările culturale organizate cu ocazia comemorării, în anul 2016, a 300 de ani de la moartea martirică a Sfântului Ierarh Antim Ivireanul.

no images were found

Comments are closed.

© 2017 Biblioteca Sfantului Sinod