Congresul Internațional de Studii Sud-Est Europene, ediția a 12-a

EvenimenteNoutățiȘtiriComentariile sunt închise pentru Congresul Internațional de Studii Sud-Est Europene, ediția a 12-a

În perioada 2-6 septembrie 2019 va avea loc în Bucureşti Congresul Internațional de Studii Sud-Est Europene. Câteva sesiuni se vor desfăşura la Biblioteca Sfântului Sinod.

Evenimentul este organizat de Academia Română și Association Internationale d’Études du Sud-Est Européen (AIESEE) şi se află la a 12-a ediţie.

Tema generală a întâlnirii va fi „Dinamici politice, sociale și religioase în Sud-Estul Europei, din Antichitate până în epoca contemporană”.

Evenimentul va reuni peste 400 de specialişti din peste 30 de state, iar lucrările se vor desfăşura în cadrul a 35 de sesiuni.

Cea mai mare parte a sesiunilor se va desfășura în Facultatea de Drept a Universității din București, unde s-au desfășurat și congresele din 1974 și 1999, iar câteva sesiuni vor fi susţinute la Biblioteca Sfântului Sinod și la Arhivele Naționale.

Programul complet al evenimentului poate fi accesat aici, iar programul de desfășurare a sesiunilor de comunicări de la Biblioteca Sfântului Sinod este următorul:

Download (PDF, 918KB)

Comments are closed.

© 2017 Biblioteca Sfantului Sinod